Smedslätten / Äppelviken

Det här är en av våra dubbelgrupper – det här är ett alltså ett större gäng med 2 hundrastare. Dom här vovvarna håller mestadels runt kring Smedslätten och Äppelviken, men dom strosar även iväg till andra närliggande områden. Då och då blir det ett bad eller en tripp till rastgården i Ålsten eller Alvik.

I den här gruppen finns det plats för fler hundar att börja som är intresserade av 3-3,5 timmars promenader.


Hundrastare

Emma Ormegard & Simon Thore

Hej!

Jag heter Emma och är en glad tjej på 25 år som började på Strosa & Nosa under vintern 2022. Jag har vuxit upp med många hundar omkring mig och har även varit med och uppfostrat valpar från födsel till vuxen ålder.

Det roligaste med jobbet på Strosa & Nosa är att lära känna hundarnas unika personligheter och jag blev snabbt fäst vid min grupp i Äppelviken/Smedslätten. Jag strävar efter att alltid vara lugn och stabil så att hundarnna känner sig trygga.

Emma

Hej!

Jag heter Simon och jobbar som sidekick hos Strosa & Nosa. Jag jobbar främst med Emma i Smedslätten/Äppelviken men mitt jobb som sidekick innebär dessutom att jag hoppar in i andra grupper och hjälper till när deras hundrastare är borta.

Jag har alltid älskat hundar och att få jobba med de är det bästa jag vet. Att varje hund känner sig trygg och sedd är väldigt viktigt för mig och jag säger aldrig nej till en utmaning. Att skaffa mig en egen hund en dag är ett stort mål och en dröm så att få jobba hos Strosa & Nosa är inte bara extremt roligt utan också väldigt lärorikt! 

Blog at WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: